Primul aparat profesional l-am "avut in mana" cam pe la varsta de 3 ani, si pot sa spun ca m-am invartit toata viata printre aparate si fotografii , tatal meu fiind fotograf profesionist.

 

Am ajuns sa ma apropiu de aceasta arta mult mai tarziu, dupa trecerea de la era fotografiei pe film, la cea digitala. Tatal meu m-a rugat sa il ajut la un eveniment si atunci am descoperit primul aparat profesional digital. Mi se parea super tare

pentru ca poti sa fotografiezi orice cu el, in acelasi timp nu strici cadrul (ca pe film) si mai mult, poti vedea rezultatele in timp real , nu trebuia sa astepti sa developezi filmul.

 

Am invatat foarte mult de atunci , am vizionat  tutorial dupa tutorial si am incercat  sa pun in practica tot ce invatam nou, sa ma joc cu lumina si sa gasesc alte moduri de a transpune ceea ce vad, in imagini.

 

Este  un sentiment placut sa vezi cum rezultatele incep sa apara, si inca cred ca cea  mai mare bucurie este atunci cand iti vezi munca apreciata, si asta te determina sa devii mai bun in ceea ce faci.

 

Iubesc fotografia pentru ca imi da oportunitatea de a cunoaste oameni minunati si de a fi alaturi de ei in cele mai frumoase momente din viata.

Echipa noastra

Se spune ca bucuria in viata este atunci cand intalnesti oameni cu care sa imparti aceasi pasiune si pe care sa ii ai alaturi in momentele care conteaza.

 

Pot sa spun cu bucurie ca de-a lungul timpului am reusit sa atragem langa noi colegi cu care sa impartim aceasi iubire, pentru frumos, pentru imagine si pentru a darui clientilor nostri o amintire pe care o pot  retrai la nesfarsit.

Punem suflet in tot ceea ce facem si ne dorim ca munca noastra sa lase o amprenta in timp prin imaginile pe care le vom darui din suflet.

Va asteptam sa ne cunoastem !